Verkoop

Woning verkopen in 5 stappen

Stap 1

Het prijsadvies

Op basis van een opname van je woning geven wij een advies over de vraagprijs en een reële opbrengstverwachting. Wij adviseren je welke aspecten van de woning verbeterd kunnen worden en geven je stylingtips. Wil je je huis compleet laten stylen? Onze ervaren stylisten maken graag een offerte op maat.

Stap 2

De presentatie

Om de woning zo goed mogelijk te verkopen besteden wij veel aandacht aan de (online) presentatie. We werken met een professionele fotograaf, laten een meetrapport en digitale plattegronden opmaken. Uiteraard maken we ook een digitale brochure. Met de uitgebreide presentatie op funda, onze eigen website, MVA.nl, Instagram en Facebook bereiken we zoveel mogelijk potentiële kopers.

Stap 3

De bezichtigingen

Als het huis eenmaal te koop staat beginnen we met het inplannen van bezichtigingen. In overleg met jou hebben we van te voren verschillende bezichtigingsmogelijkheden afgesproken. Gedurende het proces bepalen we de verkoopprocedure voor je huis. Na de bezichtigingen laten we je weten hoe de reacties waren, zodat je steeds op de hoogte bent van de voortgang.

Stap 4

De onderhandelingen

Zodra er een bod op je woning binnenkomt, bespreken we dat uiteraard direct. Soms is het de start van een spannende en hectische periode. We hebben steeds contact met elkaar en houden jouw belangen scherp in de gaten. Als we met de andere partij op alle belangrijke punten tot overeenstemming komen, worden de vervolgstappen ingepland.

Stap 5

De notaris

Er wordt een afspraak ingepland bij de notaris voor het ondertekenen van de koopakte. We checken het concept van de koopakte voorafgaand aan de afspraak en bespreken dit met jou. Na ondertekening van de koopakte houden wij de belangrijke data in de gaten. Zodra de datum van oplevering in het zicht komt, controleren wij de leveringsakte en financiële afwikkeling (nota van afrekening). We zien elkaar weer bij de eindinspectie van het huis. Aansluitend gaan we naar de notaris voor de ondertekening van de leveringsakte en het feestelijke moment dat je de sleutels aan de koper(s) overhandigt!

Maak een vrijblijvende afspraak bij Pappie & van der Zee

Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw droomwoning in Amsterdam. Bezoek ons kantoor, de koffie staat klaar!

Contact

Contact