Styling

Een belangrijk onderdeel van het verkoopproces is de presentatie van de woning. Verkoopstyling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Gegadigden maken, op basis van slechts een paar foto’s op Funda, een beslissing om het huis wel of niet te bezichtigen. Het eerste gevoel bij binnenkomst is een belangrijke graadmeter bij de beslissing om de woning wel of niet aan te kopen. Styling kan hierbij een heel groot verschil maken!

Professioneel advies

Wij geven zelf stylingadvies om de woning verkoop klaar te maken. Dit is op basis van het eigen interieur/decoratie van de verkoper. Ook is er een mogelijkheid om het huis te laten stylen door één van de professionele stylingbureaus waarmee wij samenwerken. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt voor het volledig inrichten van de woning of styling met een bestaand interieur. Alles is mogelijk!

Styling voor succes

Als een huis leeg staat is ons advies meestal om de woning volledig te laten inrichten en stylen. Men kan dan een goede inschatting maken van wat voor meubels er in de woning passen. Door een huiselijk gevoel te creëren is het voor kandidaat kopers gemakkelijker om een koop beslissing te nemen.

De woning wordt gestyled met een eigentijds en rustig interieur. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de pluspunten en de mogelijkheden van de woning. Het interieur heeft een fijne, warme sfeer en  – doordat het neutraal blijft – trekt het een zo groot mogelijk publiek aan.

Kortom, onze ervaring is dat er meer bezichtigingen worden ingepland en een hogere verkoopopbrengst wordt gerealiseerd bij gestylde woning.

Bekijk een aantal voor en na foto’s van woningen die wij hebben laten stylen:

Rupel-21-24-1024x683 Rupel-21-006-1
Rupel-21-10-1024x683 Rupel-21-034-1_2024-B
12 Panamalaan-216-022
Esplanade-de-Meer-235-4 Esplanade-de-Meer-235-2024

Staat jouw woning leeg en wil je deze voor de beste prijs verkopen?

Of is je woning wel volledig ingericht, maar wil je advies hoe we je woning kunnen laten restylen voor een optimale verkoop? Maak gebruik van onze verkoopstyling om de woning weer tot de verbeelding te laten spreken! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om de vervolgstappen te bespreken.

Contact

Contact